lauantai 31. heinäkuuta 2010

Se olis taas lähtö käsillä..

Tehokasta peliaikaa olisi jäljellä noin 2h, joten vois kai alkaa suunnitella pakkaamista. Rinkka on sentään nostettu esille.. Viimenen viikko meni aika tehokkaasti töissä, joten etukäteis selvittely junien aikatauluista yms jäi aika vähille, mutta stressiä ei suostuta ottamaan! Sillä ja sinne mennään mikä hyvältä tuntuu ja pienet vastoinkäymisethän vaan kuuluu reissaamiseen :).

Tänään siis suunta ensiksi välietappi Tikkurilaan, herätys rapsakasti 03 jälkeen ja huomenna aamulla siis vuorossa lento HKI-SPU 06:30-08.35. Lentoaika siis vaivaiset 3h5min, luxusta viime kertaisiin 11h lentoihin. Viikolla saatiin parin mutkan kautta selville, että meidän Splitin majapaikka on kaskummaa ylibuukattu, joten meille ei siellä ole huonetta. Onneksi ko. majapaikan pitäjä hommasi meille huoneen ystävänsä talosta, joten taivaselle ei tarvitse heti jäädä.

Ilmeisesti siis pakkaamaan nyt.. lentolipun lisäksi taskusta löytyy 10/22 päivän reililippu, minkä kanssa sitten jatketaan 8.8. Zagrebiin ja sieltä jonnekin.. Mutta pidemmittä puheitta Adios ja päivitystä luvassa heti kun netin ääreen pääsee jossakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti